Era Bossuyt te Zulte

Over dit project

De vraag van de klant was om een kantoor in te richten, bestaande uit 2 zones:

Daarnaast was het de bedoeling om rond de bestaande elementen te werken, namelijk de vloer en stenen muur met glastegels.

De huisstijl van ERA is Blauw –rood-wit en deze komt treug in het meubilair alsook in de kleuren van de ruimte.

De balies werden in het wit gehouden en voorzien van een groot logo als eyecatcher. Het personeel zit ook hoger dan standaard, waardoor ze onmiddellijk op ooghoogte zitten van de klanten die binnen komen. Daarnaast zorgt deze mogelijkerheid er voor dat alle administratie en toestellen (zoals printers, notitieblokken, ed.) geintegreerd zijn en dit ruimtebesparend werkt.

  • Balie en werkzone voor de kantoorbedienden
  • Zitruimte en vergaderruimte voor het ontvangen van klanten