Kinépraktijk Balanz te Anzegem

Over dit project

De vraag van de klant is om het interieur een kleurinvulling te geven voor de nieuwe uitbreiding. De bestaande ruimte van 2 kabinetten werd uitgebreid naar 4 onderdelen. Daarnaast wordt de bijkomende zone in 2 verdeeld voor de sportcoach ruimte. Bij het volledige project wordt er rekening gehouden met de huisstijl, namelijk antraciet grijs met groen. Ieder kabinet kreeg een eigen naam, aangevuld met beroemde quotes van gekende auteur’s. Dit alles past in het concept van kinesie en gezondheid. Om de beleving te verhogen krijgt iedere ruimte een offspin van het bestaande groen. Het achterste (bijkomende) gedeelte heeft als hoofddoel de gasten te motiveren om te sporten. Om dit te bekomen werden er 2 grote strepen, diagonaal over het plafond getrokken. Zodra je het kabinet betreed, trekken deze onmiddellijk jouw aandacht. De andere lange muur, waar de loopbanden en andere toestellen staan, kregen ook een 3D wall print van Mona Visa. Dit met een berglandschap, waardoor je een ontspannen gevoel hebt om te sporten. De inkomhal werd ook in een passend nieuw kleedje gestoken. De oude baksteen werd overschilderd en er werd een zitbank geplaatst met kussentjes i.p.v. losse stoelen.