Leefruimte te Anzegem

Over dit project

De vraag van Karijn en Kristof was om de leefruimte op te frissen en er een samenhangend geheel van te maken. Ze houden beiden van een moderne stijl met een “warme twist”.

Ook in dit project was het de opdracht om bepaalde elementen te behouden in de ruimte zoals:

  • Het parket werd opgefrist en volledig opgeschuurd om in zijn natuurlijke kleur terug geplaatst te worden
  • De stenen haardwand werd overschilderd in een aangename grijstint
  • De zwarte opbouwspots dienen behouden te worden
  • Het barmeubel werd overschilderd en elders neergezet
  • De bestaande vensterbanken met radiatoren werden subtiel weggewerkt met houten latjes en verborgen door een prachtige houten raster.

Het meubilair werd vervangen naar een moderne strakke vormgeving met een warme twist. De houten eettafel met een warme cognackleurige lederen stoelen en de functionele wandkast waar alles in weggeborgen kan worden zonder te moeten inboeten op ruimte, maakt het volledige project af.