Leefruimte te Ronse

Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse

Over dit project

De vraag was om de leefruimte functioneler te maken tot een mooi samenhangend geheel.
De stijlkeuze is strak landelijk.

Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse
Interieurdokter-interieuradvies-leefruimte-ronse

Meer over dit project

In dit project dienden we de bestaande elementen te behouden: de vloer, de keuken en witte loungezetel.
Er werd gevraagd om een haardwand te voorzien, waarin een TV kon geïntegreerd worden.
De aangrenzende bar aan de keuken werd niet benut en was te open naar de leefruimte.

Op basis van deze input werd een haardwand gemaakt die grotendeels gesloten is. Dankzij het lijnenspel is dit optisch luchtiger. Onderaan werd een ladenzone gecreëerd over de hele wand, die ook als zitruimte kan worden gebruikt.

De keuken werd meer afgesloten van het geheel door een dubbele schuifkast op de vrije muur te bevestigen en door onder het barblad kasten te integreren.
Het gebruikte tafelblad zorgt voor een mooie verbinding met de ladenkast aan de haard/TV wand.

De grote witte loungezetel komt nu meer tot zijn recht. Dit bekomen we door de muur achter de zetel in een grege behangprint te steken, die doorloopt naar de keuken.
In de hal werd een hangmeubel gemaakt als vestiaire in dezelfde materialen als de leefruimte.