Pittman Seafoods

Over dit project

De vraag van de klant was om voor de uitbreiding van het bedrijf, 2 ruimtes in te richten. De eerste ruimte bevat een testkeuken met mogelijkheid voor meetings en workshops met een aansluitende bijhorende wachtruimte.

Rekening houdende met nieuwe huisstijl en het Chez Vous verhaal, werd er gewerkt met de kleuren wit-zwart-grijs en als accentkleur warm oranje. Dit werd gebruikt op de glazen spatwand achteraan in de keuken. De keukenopstelling geniet een industriële look. Om extra warmte toe te voegen aan deze ruimte, werd er 1 muur behangen met een print van Piet Boon. Deze print bevat een realistische muur in sloophout, die een subtiele knipoog wenkt naar de zee.

Meer over dit project

De tweede ruimte bevat een lounge op de 1ste verdieping met als bestemmingsreden:

De huisstijl van de firma werd hier volledig in verwerkt namelijk zwart-wit-grijs met accent oranje.

De kitchenette/refter kreeg een wand in krijtverf, die tevens ook magnetisch is. Hierdoor kan deze wand als “spreekbuis” dienen voor de mensen binnen het bedrijf. De vloerbekleding in de lounge werd voorzien van zeskant tegels, die een referentie geven naar de visschubben.

Een extra dimensie in deze ruimte werd gerealiseerd door Mona Visa. De warme gloed van de zon zorgt voor sfeer en rust. In de loungeruimte zijn verschillende zitzones gecreëerd, zodat er optimaal vergaderd kan worden met verschillende personen tegelijk met meerderen tegelijk.

  • Personeelsmeetings te houden
  • Middaglunch voor het personeel
  • Mogelijkheid voor korte 1 op 1 meetings