Suiteslaapkamer in Aalst

Over dit project

In deze woning werd de badkamer volledig naar de noden van de klant vernieuwd.

Aangezien de slaapkamer rechtstreeks in verbinding staat met de badkamer, werd deze ook volledig aangepakt, zodat alles een samenhangend geheel werd.

De voorkeur van de klant om een aantal items te behouden, alsook de voorkeur voor een strak landelijke stijl, werd gerespecteerd en mee geïntegreerd in het ontwerp.

Er werd een 3D ontwerp gemaakt met materiaalstudie, zodat de klant duidelijk zag wat het resultaat zou worden.

Aan de hand van de materiaalstudie werd een personalshoppingdag ingelast en kon de klant op diverse lokaties alle materialen en items persoonlijk gaan kiezen, van vloertegels, badkameritems tot gordijnen.

Meer over dit project

Over de badkamer

De badkamer werd volledig gestript en voorzien van een grote inloopdouche.

De kamer werd opnieuw opgebouwd uit de meest gebruiksvriendelijke materialen, alsook items ter ondersteuning.

De grote glazen douche wand in fumé glas creëert een groot ruimtelijk gevoel.

Het houten wandmeubel werd afgestemd op de nieuwe vloerbekleding in de slaapkamer.

De donkergrijze achterwand van de badkamer werd doorgetrokken naar de aanpalende slaapkamer.
 

Over de slaapkamer

Dit moest een ruimte worden waar de klant tot rust komt en lang kan vertoeven.

De vloerbekleding werd in een parketlook geplaatst.

De wand achter het bed werd voorzien van een sprekend behang, dat alle items verbindt.

De gordijnen werden een combinatie van alle gebruikte kleuren en texturen en zorgen voor een zeer aangename lichtinval.

De verlichting kan bediend worden met afstandsbediening, alsook volgens eigen voorkeur wroden gedimd.

De 2de ruimte in de slaapkamer werd meegeschilderd in dezelfde kleuren. In deze ruimte werd het bestaande behang behouden.