Upendi Deinze

Over dit project

De vraag van Gina Buydaert was om het kantoor op te delen in 3 aangename werkruimtes:

In dit project was het de uitdaging om rond de bestaande elementen te werken zoals de vloer, lambrisering en de plafond. Hierbij werd de volledige huisstijl van Upendi subtiel vewerkt (antraciet grijs met wit) in het meubilair alsook in de kleuren van de ruimte.

Voor een extra warm accent en een rustgevende uitstraling werd er gekozen voor houtelementen. Als extra accent werd er gekozen om de verlichting en de bijzettafel te voorzien van een accent in rood koper. Deze kleur komt ook terug in de vloerbekleding. Om het project af te ronden werd de workshopruimte rustig aangekleed om deze zo polyvalent mogelijk te kunnen inzetten.

  • Vooraan : onthaal en ruimte voor de intakegesprekken, interviews en sollicitaties
  • Midden : het kantoor voor de zaakvoerster
  • Achteraan : een inspirerende workshopruimte voor opleidingstrajecten