Over mij

Woon en werk in een interieur waar je beter van wordt

Ons huis en onze werkplek zijn het decor voor het grootste deel van ons leven. Ik mag er niet aan denken dat het een decor zou zijn waar ik met tegenzin tegenaan kijk omdat het mij geen energie of inspiratie geeft of mij niet ondersteunt in de dingen die ik graag doe. Mijn huis moet het verlengstuk zijn van mijn persoonlijkheid en mijn werkplek moet vertrouwen uitstralen tegenover mijn medewerkers of klanten en communiceren over wat ik belangrijk vind. Ik ben ervan overtuigd dat een interieur de bewoners op die manier gelukkiger kan maken.

Efficiënte aanpak

3D-visualisaties, moodboards & materiaalstalen

Mensen die een uitgesproken wens hebben om hun interieur smaakvol in te richten, zijn echter vaak ook mensen met een drukke agenda en weinig tijd om inspiratie op te doen, te snuisteren op websites en winkels te bezoeken. Laat staan dat ze bezig willen zijn met het opvolgen van de herinrichting of de aankleding van hun lege ruimtes. Ik heb de voorbije jaren met hen samengewerkt en heb ervaren dat ze mijn kordate aanpak appreciëren. Die bestaat er voornamelijk in dat ik, na een persoonlijke kennismaking op de plaats die een restyling moet krijgen, een paar voorstellen presenteer met 3D-visualisaties en die verder concreet maak aan de hand van moodboards en materiaalstalen. Op die manier krijg ik snel een scherp idee van wat iemand belangrijk vindt en kunnen we efficiënt beslissingen nemen.

Interieurdokter, geen architect

Persoonlijke stijl vinden of uitfijnen

Ik wil niet de zoveelste interieurarchitect zijn die mensen een, bij voorkeur dure, mening opdringt. Daarom noem ik mezelf liever een interieurdokter. Ik help klanten hun persoonlijke stijl te vinden of uit te fijnen en op basis van hun budget concreet te maken. Ik hecht daarbij veel belang aan mijn merkonafhankelijkheid. Stijl heeft immers niets met merken, laat staan met de prijs van merken te maken maar alles met de authenticiteit van producten die je gebruikt om je stijl te communiceren.

Eens samen zitten?

De koffie staat al klaar

Maak nu een afspraak