Project Description

ERA kantoor Gavere

Over de realisatie

De vraag van de klant was om een kantoor in te richten, die opgesplitst is in 2 zones. De eerste zone werd ingericht als meetingruimte en ontvangstruimte voor klanten. De tweede zone werd ingericht met 3 kantoorzones, een koffiecorner en onthaalbalie.

De huisstijlkleujren van Era rood-blauw-wit werden terug meegeintegreerd in het ontwerp. Als contrastkleur om wat diepte te creëren werd een warmgrijs toegevoegd, die mooi aansluit bij de bestaande donkere vloer. De balie aansluitend aan de bureau’s  werden in het wit gehouden en voorzien van een groot logo als eyecatcher.

Andere realisaties

Strynckx Electro2019-05-23T07:52:58+00:00
Ontwerp leefruimte2019-05-23T07:52:03+00:00
Aankleding overloop2019-05-22T13:21:33+00:00
Droessaert NV te Wijnegem2019-05-21T14:28:27+00:00
Eigen leefruimte te Beveren-Leie2019-05-21T14:42:51+00:00

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer mij