Project Description

Een lichte badkamer met een sprekend behang

Over de realisatie

Je badkamer is een plek om tot rust te komen en 100% jezelf te zijn, toch?

Dat was meteen ook onze opdracht voor dit prachtige badkamerproject. Onze klant riep onze hulp in om zijn badkamer een volledige transformatie te geven zodat hij er in alle rust van kon genieten.

Licht en ruimte als hoofdrolspelers

Belangrijk was dat er een gevoel van ruimte en licht heerste in de badkamer. Een grote inloopdouche, een bad en een ruime wastafel stonden daarbij hoog op het verlanglijstje. Daarnaast waren ook een slim gebruik van het natuurlijk licht en het goed inzetten van verlichting van belang om de ruimte een lichte en vrije uitstraling te geven.

Lichte tinten met een sprekend behang

Voor de meubels en de wanden kozen daarom we voor zachte en frisse kleuren. De vloer bestaat dan weer uit een soepele en aangename vloerbekleding met een betonlook, een streling voor het oog én de voeten.

De meubels zijn tijdloos, strak en maken gebruik van een combinatie van wit licht hout. Het bad kreeg een plaats aan de lange wand en werd ingebouwd met dezelfde lichte materialen als de meubels. Ook voorzagen we een extra functionele berging om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De grote inloopdouche zetten we achteraan in de hoek. We gebruikten hiervoor een grote blanco carrara tegel en een glazen douchewand. Ideaal om het ruimtelijk gevoel door te trekken.

Doordat we een tijdloos canvas hadden gecreëerd met materialen en kleuren die rust uitstralen, kon de klant een extra personal touch toevoegen met een sprekend behang. Deze natuurlijke taferelen stralen rust uit en sluiten perfect aan bij de sfeer die we voor de kamer voor ogen hadden.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons