Uw noden en wensen, onze prioriteit

Adviseren met een luisterend oor.

Bij De exterieurdokter dragen wij de noden en wensen van onze klanten hoog in het vaandel. En dat begint bij aandachtig luisteren en de juiste vragen stellen aan onze klant. Dankzij deze aanpak mogen wij heel wat van onze klanten vaak opnieuw helpen bij verschillende projecten, zowel in hun privéwoning als op professioneel vlak. En daar zijn wij trots op!

Exterieurdokter

de exterieurdokter - ourdoor

Binnen leven wordt buitenleven.

Van interieur naar exterieur voor een samenhangend geheel.

Visibiliteit is bij bedrijven heel belangrijk. Daarom groeide ons portfolio over de jaren heen ook naar outdoor opdrachten. Denk aan de gevel herinrichten om de huisstijl van het bedrijf mooi te laten doorlopen van de buiten-naar de binnenruimtes. De buitenpatio’s kregen ook meer aandacht. Outdoor flexwerkplekken worden het nieuwe normaal en krijgen de laatste tijd steeds meer aandacht. Optimale plaatsbenutting is één van onze stokpaardjes!

Deze trend zette zich door naar de privéwoningen. Buitenruimtes worden belangrijker en elk hoekje van de tuin zal optimaal benut worden. Poolhouses, tuinoffices, polyvalente buitenruimtes in combinatie met zwembaden en terrassen passeerden vaak de revue. En zo ontwikkelde zich meer en meer het concept van de Exterieurdokter. We gooiden ons in materiaalstudies en verdiepten ons in outdoor toepassingen zoals gevelbekleding en terrasoverkappingen.

Onze diensten op jouw maat.

Wat je kan verwachten:

Gezien ieder zijn expertise heeft, laten we ons altijd bijstaan door de juiste experten. We hebben niet de ambitie om tuinarchitecten te worden, maar we creëren graag een extra dimensie aan het huidig aanbod van De Interieurdokter om onze klanten een mooi geheel te kunnen bieden. Van interieur naar exterieur en omgekeerd. En dat we zo weer een nieuw creatief luik openen? Daar gaan we als ‘dokters’ graag mee aan de slag!

Ben jij klaar om van je interieur naar je exterieur te kijken?
Ontdek dan waarvoor je ons kan inschakelen:

  1. Ontwerp en realisatie van privé- en/of professionele gevel met respect voor de huisstijl van het bedrijf
  2. Ontwerp en realisatie van outdoor offices
  3. Ontwerp en realisatie van outdoor tuinen met poolhouse en zwembad

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Eens samen zitten?

De koffie staat al klaar

Maak nu een afspraak