Project Description

Initeam in Izegem

Een futureproof ontwerp voor een eat & meet ruimte

Initeam in Izegem biedt IT business solutions aan bedrijven in verschillende sectoren. Hierbij zijn efficiëntie, vertrouwen, maatwerk en flexibiliteit enkele kernwaarden. Waarden die het bedrijf ook graag wil terugzien in het ontwerp van hun kantoorruimte. Concreet werd ons gevraagd om aan de slag te gaan met de refter.

Praktisch, moduleerbaar én gezellig

De refter met keuken kreeg een volledige make-over. Voor onze klant was het in de eerste plaats belangrijk dat dit een fijne plek werd waar de collega’s samen kunnen lunchen. We maakten een ontwerp met verschillende kleine tafeltjes, dat zeker ook ruimte bood aan mogelijke personeelsgroei. Tegen de wand kwamen losse zitpoefs te staan met bloembakken als rugwand. Tussen de keuken en de refter, maakten we een opening in de muur om een open gevoel te creëren. We kozen bewust voor makkelijk te onderhouden materialen aangevuld met poefs, stoelen en kussens in stof voor wat extra gezelligheid én een betere akoestiek.

Het landschapsbureau was al voorzien van de nodige werkelementen. De wanden waren echter nog kaal en er ontbrak wat dynamiek. Wij zorgden voor de nodige wanddecoratie, die perfect aansluit bij de huisstijl en lichte houten accenten in de eat & meetruimte.

Een look in lijn met de branding en waarden van het bedrijf

In de verschillende ruimtes werkten we met blauwtinten. Niet alleen straalt deze kleur know-how, rust en vertrouwen uit (stuk voor stuk kernwaarden voor Initeam) ook zien we ze terug in de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast voegden we in verschillende ruimtes het logo van Initeam toe aan de muren, in combinatie met ronde akoestische panelen. Deze zien er niet alleen leuk en speels uit, maar zorgen ook voor een betere akoestiek én geven een knipoog naar de cirkel in het logo.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons