Project Description

Badkamer te Anzegem

Een badkamer met een hippe look én een functioneel ontwerp

Een lichte, moderne en handige badkamer waarin je heerlijk tot rust kan komen, dat was de droom van onze klant. De klant wilde de oude badkamer met ligbad vervangen door een hip exemplaar met een ruime inloopdouche. Hoe het er dan precies moest uitzien? Daarvoor kwamen wij in het spel.

Een slimme indeling

Onze klant vond het erg belangrijk dat de badkamer clean en ruim aanvoelde. Hierbij speelde de aanwezigheid van voldoende bergruimte een erg grote rol. We kozen daarom voor een breed en elegant badkamermeubel met twee wastafels en daaronder kastruimte. Ook in de spiegelzone werd er voor opbergmogelijkheden gezorgd. De WC en de douche wisten we slim te plaatsen achter de wand met het badkamermeubel. Zo straalt de ruimte rust uit en heb je privacy in de douche en de toiletruimte.

Een spel van licht en textuur

We kozen voor een moderne look waarin het samenspel van verschillende texturen voor wat extra diepgang zorgt. Zo wordt de zachte uitstraling van het hout mooi uitgebalanceerd door de stoere LVT tegel in betonlook. Ook zorgden we voor extra licht met een ledstrip aan het plafond. Daarnaast werd de houten zwaaideur vervangen door een schuifdeur in staal met gezandstraald glas. Hierdoor heb je heel wat extra natuurlijk licht, maar toch nog voldoende privacy. Net wat je nodig hebt in een badkamer, toch?

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons