Project Description

Badkamer met sprekend vloertje

Over de realisatie

Een efficiënte indeling, een gevoel van ruimte, de nodige bergruimte én een persoonlijke toets, dat is de droom voor elk badkamerproject, toch?

Wij werden voor deze badkamer in Wevelgem uitgedaagd om een project uit te werken op een relatief kleine oppervlakte. De vraag van de klant was dan ook om de badkamer een volledige make-over te geven met meer bergruimte, meer licht en een ruimer gevoel.

Meer licht en een efficiënt gebruik van de ruimte

Wij kozen ervoor om de bestaande deur te vervangen door een hippe stalen schuifdeur met gezandstraald glas. Op die manier krijg je vanzelf een ruimer gevoel en vindt het licht zich langs meerdere kanten een weg naar binnen. Ook de keuze voor witte tegels en een witte omkadering van het bad en de wastafels is erop gericht om de kamer een frisse en open look te geven.

De toevoeging van lades in zachte eik naast het bad zorgen voor een zachte toets en heel wat bergruimte zonder hiervoor veel plaats op te geven. Daarnaast kan je de kastjes makkelijk gebruiken als bankje: handig, efficiënt en esthetisch.

Een persoonlijke uitstraling dankzij een uniek accent

Elk project is verschillend en elke klant heeft een eigen persoonlijkheid. We vinden het daarom erg belangrijk om steeds een unieke parel te creëren. Hier deden we dit aan de hand van een originele vloer met blauwe, witte en grège tinten. Ideaal als originele eyecatcher in deze strakke ruimte.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons