Project Description

Bureau voor CEO en Focusroom bij Pittman seafoods

Over de realisatie

Het bedrijf wilde een update van de kantoorruimte voor de zaakvoerster, de aanpalende ruimte werd als focusruimte ingericht.

Het kantoor van de zaakvoerster werd ingericht volgens haar noden: ergonomisch en akoestisch geoptimaliseerd. Het werd een huiselijke kantoorruimte, dat de stijl doorheen het kantoor mocht breken.

De twee zeteltjes in het kantoor dienen voor een informeel overleg met een of meerdere medewerkers.

De focusruimte staat volledig in het teken van overleg- en vergadermomenten. Het was belangrijk om deze ruimte niet te zakelijk te maken, zodat de nadruk niet op een typische kantoorruimte ligt. De mooie visual creëert een dieptezicht maar heeft ook een akoestische waarde.

Yoke over de samenwerking

Wij hebben terug een hele fijne samenwerking met Hilde achter de rug.  Niet alleen zijn wij heel tevreden van het resultaat, maar ook de weg ernaar toe.

Er was de opdracht om 2 ruimtes een update te geven: een bureel warm aan te kleden & een vergaderruimte om te vormen tot een focusruimte. Daarnaast wensten wij zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds beschikbare materialen, die nog aanwezig waren van de vorige verbouwing, en een maximale aandacht voor de akoestiek, en het respecteren van het budget.

In de voorbereidingsfase werd er voldoende geluisterd en gezocht naar het ideale ontwerp. Hilde wist terug heel snel het juiste gevoel vast te leggen, en deed voorstellen van de geschikte materialen en kleuren.

Ook tijdens de verbouwing werden wij volledig ontzorgd. Hilde volgde de werken en timing strikt op, waardoor de verbouwhinder tot een maximum werd gereduceerd.

Samenwerken met Hilde is opvolging en afwerking, van A tot Z.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons