Project Description

Eigen bovenverdieping

Over de realisatie

Gans het dak werd vernieuwd en hier werd terug gekozen voor een open dak tot in de nok. Om optimale lichtinval te creëren werden volgende zaken toegepast:

  • Velux in de badkamer
  • Velux op de overloop
  • Open glaspartij tussen slaapkamer en logeerkamer bovenaan, waardoor de nieuwe spantconstructie zichtbaar blijft.

De bestaande plankenvloer werd behouden en in een donker wengébruine beits gezet. De nieuwe spanten kregen dezelfde kleur waardoor een mooi lijnenspel ontstond.

In de badkamer , die wat dieper ligt tov van de plankenvloer werd gekozen voor grote tegels van 100 cm x 100 cm. Dit terug in combinatie zwart en gebroken wit. De uitdaging was hier om zoveel mogelijk de muren te benutten in deze ruimte zonder weinig verlies van ruimte.Alsook zo weinig mogelijk technieken te zien. Dus werd hier gekozen voor een spiegel die verwarmd en een stralingspaneel op de schuine plafond palend aan de douche. De zwarte kranen en douche werden ingewerkt in de wand. De grote douchewand in glas geeft een zeer ruim en transparant gevoel.

In de slaapkamer werd de eyecatcher de bedsponde met een 3D visual erboven. Over gans de verdieping werd gekozen voor zwarte plinten te plaatsen in staal, aansluitend bij de stalen schuifdeur aan de badkamer en ballustrade tevens ook in staal.

Kleursetting en stijl :

De stijl is industrieel look met warme twist en voorliefde voor authentieke materialen. Het is hier zeker aangenaam wakker worden, alsook tot rust komen na een lange dag.

Andere realisaties

Kantoor van De Interieurdokter2020-02-19T09:37:00+00:00
Cycling Vlaanderen te Gent2020-02-19T09:37:22+00:00
Nieuwe kantoren voor Consultes te Zwevegem2020-02-19T09:37:35+00:00
The Job Store in Kortrijk2020-02-20T09:16:58+00:00
Kinesistenpraktijk te Kruisem2020-02-19T09:38:00+00:00

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer mij