Project Description

Kantoor van De Interieurdokter

Over de realisatie

Het eigen interieur, daar wordt soms aan voorbijgegaan. Het was hoog tijd om alles te herbekijken in het daglicht van “practice what you preach“.
Welzijn op het werk, de beleving, de akoestiek, de ergonomie en vooral het thuisgevoel konden beter.
Zo gezegd, zo gedaan… De klassieke tekentafel en aparte onthaalzone moesten eraan geloven.
Ik koos voor een lange, houten tafel, want ik verhuis graag doorheen mijn creatief werkproces. Ik leg graag mijn projecten en stalen open zodat ik alles beter kan visualiseren. Ik ontvang mijn klanten en leveranciers graag op dezelfde manier.

De rechthoekige ruimte palend aan de keuken werd voorzien van een glazen schuifdeur, zodat deze ruimte zonder lichtverlies afgesloten kan worden.
Verder werd het helder wit behouden aangezien de stalen, materialen en catalogussen voldoende kleuraccenten brengen. En naar de aard van het beestje is dit meteen ook de ideale uitgangspositie om de ruimte zo nu en dan te transformeren naar een nieuwe setting.

Een grote visual met tof zicht biedt mij rust en diepte (en kan ik gemakkelijk vervangen indien ik een andere beleving wens). Het stalen rek achter mij biedt voldoende ruimte om alle materialen, texturen, catalogussen en toffe interieuritems te plaatsen (of te veranderen).
Twee funky bureaustoelen zorgen voor een goede ergonomie, en daarnaast heb ik diverse stoelen in zwart staal om bezoekers te ontvangen.
Kortom, de ruimte biedt alles om mijn creativiteit te laten stromen.

Andere realisaties

Kantoor van De Interieurdokter2020-02-19T09:37:00+00:00
Cycling Vlaanderen te Gent2020-02-19T09:37:22+00:00
Nieuwe kantoren voor Consultes te Zwevegem2020-02-19T09:37:35+00:00
The Job Store in Kortrijk2020-02-20T09:16:58+00:00
Kinesistenpraktijk te Kruisem2020-02-19T09:38:00+00:00

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer mij