Project Description

Leefruimte te Vichte

Over de realisatie

Van deze klanten kwam de vraag om de bestaande leefruimte beter in te delen om ze zo volledig mogelijk te kunnen benutten. De leefruimte, verdeeld in een eetzone en een zitgedeelte, kreeg een volledig nieuwe “look”, die de ruimte vooral lichter zou maken. Het ontwerp kon worden uitgevoerd zonder de ruimte volledig te strippen.

Er werd een samenhang met het aanpalende eetgedeelte gecreëerd, er werd grondig nagedacht over de juiste loopflow en de juiste lichtpunten werden voorzien.

Het zitgedeelte van de woning werd met een praktische en functionele kijk aangepakt. Twee nieuwe zitbanken zorgen voor voldoende zitruimte, aangevuld met losse zeteltjes die in de leeshoek staan.

Het tv-meubel maakte plaats voor een maatkast rond de bestaande haard, boordevol opbergmogelijkheden, een decoratieve invulling voor houtopslag in staal. Op deze manier werden functionaliteit en vormgeving gecombineerd tot een harmonieus geheel.

Kurt over de samenwerking

Van bij het eerste contact voelde Hilde ons heel goed aan.
Wij mochten ervaren dat werken met de interieurdokter echt SAMENwerken betekent.

Hilde drong nooit ideeën op, hield rekening met o.a. onze wens om bepaalde meubelstukken te behouden en werkte diverse ontwerpen uit. In het bepalen van kleuren blijkt Hilde echt sterk. Het was een leuke ervaring om dit samen te kiezen met haar. Hilde ‘ leerde ‘ ons stapsgewijs om zelf kleuren te bepalen, waar zij uiteindelijk ook zelf achterstond.

Onze vraag / opdracht om een samenhangend geheel te creëren is meer dan geslaagd. Vooral het zitgedeelte onderging een metamorfose. De reacties van familie en vrienden spreekt boekdelen. De woonkamer brengt rusten oogt ‘ lichter ‘ dan voorheen.

De interieurdokter, een aan te raden ervaring !

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons