Project Description

Pittman Seafoods

Over de realisatie

Het bedrijf wou een nieuwe uitbreiding doorvoeren en twee nieuwe ruimtes laten inrichten.

1/ Testkeuken met een flexibele bestemming: keuken, ruimte voor meetings en workshops en een bijhorende wachtruimte

De voorkeur werd gegeven aan en zwart-wit-grijs-kleurenpalet, aangevuld met een contrasterend warm oranje. Deze kleuren passen feilloos bij het Chez Vous-verhaal. Eén muur werd ingevuld met het behang van Piet boon, nalijk een fotorealistisch beeld van sloophout. Het zorgt ook op zijn beurt voor een warme toets aan de ruimte.

2/ Loungeruimte op de eerste verdieping

De ruimte zal worden gebruikt voor personeelsmeetings, een lunchruimte voor het personeel en als ruimte voor korte 1-op1 meetings.

De huisstijl werd ook hier volledig doorgetrokken. De kitchenette/refter werd voorzien van een magnetische krijtmuur. Deze kan worden gebruikt als “spreekbuis” voor de medewerkers van het bedrijf.

De vloerbekleding werd in zeskant tegels opgetrokken, refererend naar visschubben. Een fotowall van Mona Visa, bedrukt met de warme gloed van de zon, geeft een extra diepte aan deze ruimte.

Om meerdere vergaderingen simultaan te kunnen laten doorgaan, werd de loungeruimte voorzien van diverse zitzones.

Andere realisaties

Kantoor van De Interieurdokter2020-02-19T09:37:00+00:00
Cycling Vlaanderen te Gent2020-02-19T09:37:22+00:00
Nieuwe kantoren voor Consultes te Zwevegem2020-02-19T09:37:35+00:00
The Job Store in Kortrijk2020-02-20T09:16:58+00:00
Kinesistenpraktijk te Kruisem2020-02-19T09:38:00+00:00

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer mij