Project Description

Restaurant Vividu

Een mediterrane uitstraling voor restaurant Vividu

Heerlijk eten komt beter tot zijn recht in een fijne setting, toch? Daarom besloten chef Laurent en gastvrouw Nicky onze hulp in te roepen voor de inrichting van hun mediterraans geïnspireerde restaurant Vividu. Heel wat elementen, zoals de indeling en de terracottavloer lagen al vast, maar voor de aankleding van de ruimtes mochten wij ons ding doen.

Een moduleerbaar ontwerp met een originele greenwall en een indrukwekkende bar

De indeling voor het restaurant was reeds bepaald, maar toch besloten we een inkomsas met een loungehoek toe te voegen. Hier kan je gezellig op je tafeltje wachten en in de toekomst kan dit ook een plek worden om tapas te serveren. In de restaurantruimte zelf kozen we voor kleine vierkante tafels die makkelijk samen te zetten zijn. Zo kan je de indeling van het restaurant snel aanpassen aan je publiek.

De echte blikvangers zijn de bar en een originele greenwall. De oude bar bleef behouden, maar werd dankzij een nieuwe frisse aankleding een echt pareltje. Voor de greenwall maakten we gebruik van een wapeningsnet in combinatie met verschillende mossen en planten om de naam van het restaurant in de kijker te zetten en een streepje natuur in het interieur te integreren.

Een zuiderse patio in hartje Harelbeke

Voor het de look & feel van Vividu zochten we onze inspiratie in de Mediterrane landen. Overdag moest het restaurant aanvoelen als luchtige en zonnige patio, terwijl het in de avonduren vooral gezelligheid en warmte moest uitstralen. We kozen daarom voor velvet stoelen en zeteltjes in verschillende kleuren en warme elementen in hout zoals de tafelbladen. Voor de muren kozen we voor twee accentmuren in een zachte terracottatint die aangebracht werd met een kalei techniek voor een authentieke uitstraling. Zo waan je je in no time op vakantie in eigen land.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons