Project Description

The Job Store in Kortrijk

Over de realisatie

Ik kreeg een eenduidige vraag: of ik de zin en de tijd had om snel een kantoorruimte in te vullen, rekening houdende met het budget en de stijl.
Met veel enthousiasme begon ik aan dit project. Eerst hebben we de stijl bepaald. Dit was enorm belangrijk, aangezien het de bedoeling is in de toekomst uit te breiden naar verschillende vestigingen.

Een herkenbare stijl, was een must. Het is een uitnodigende plek geworden, die uitstraalt waar het kantoor voor staat en waar de zaakvoerster zich helemaal thuis voelt. Atypisch dus, voor een interimkantoor.

Er werd een inventaris gemaakt van de noden en de diverse zones. Daarna werd een lay-out uitgewerkt en werd een materiaalstudie met budgetraming gemaakt.
De gekozen stijl is een industriële look met hout en staal, boomstamtafel en kleurenpallet dat past bij de huisstijl.

Het resultaat is een toffe werkplek met een uitnodigende coffeecorner.
De start van een nieuw verhaal binnen de gevraagde timing.

Tineke over de samenwerking

De samenwerking met De Interieurdokter was top. Hilde luistert naar je ideeën, dromen en vertaalt dit naar een realistisch project, zowel budgettair, praktisch, als lange termijn visie. Naast de uitwerking van het idee, gaat Hilde ook mee op stap naar winkels, websites,… om de keuzes, aankopen te bewaken en te coördineren.

Met The Job Store wilden we een uniek concept: huiselijk, gezelligheid, toegankelijkheid zowel voor de interne medewerkers als voor onze klanten en kandidaten.

Hier is De Interieurdokter zeker in geslaagd. Laten we zeggen: op naar de inrichting van ons volgende kantoor. Bedankt, Hilde!

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons