Project Description

Gassco Zeebrugge (Ontwerpfase )

Bij Gassco Zeebrugge staat welzijn op het werk voorop

Welzijn op het werk wordt hoe langer hoe belangrijker en dat beseft onze klant maar al te goed. Daarom wil hij een fijne outdoor ruimte creëren waar het hele team kan werken én genieten. Wij ontwierpen hiervoor een multifunctionele plek voor meetings, focuswerk op de laptop, de middaglunch en zoveel meer.

Een gezond design voor een gezonde mindset

Heb jij ook soms nood aan een frisse neus tijdens een pittige werkdag? Dan ben je allicht fan van deze groene buitenpatio. De brede wandelpaden uit lichtgrijze steen zorgen voor een ruim gevoel. Daarnaast zorgt de combinatie van houten meubelair en groen voor een natuurlijke gezelligheid. Met een handig schuifsysteem in het plafond zorg je in een handomdraai voor de nodige schaduw op zonnige dagen. We kozen bewust voor onderhoudsvriendelijke planten en grote tegels die eenvoudig te reinigen zijn. Gebruiksgemak draagt immers ook bij aan een gezonde mindset, toch?

Mogelijkheden voor rust en focus

Aangezien deze ruimte niet alleen gebruikt zal worden voor ontspanningsmomenten, is het erg belangrijk dat je gefocust kunt werken. Daarom hebben we de patio voorzien van aparte tafels en stoelen in teak, die mooi aansluiten bij het natuurlijke aspect van de plantenboxen. De plantboxen en scheidingswanden zorgen dat er niet te veel afleiding van de straat en de parking komt. Tot slot werd grote aandacht besteed aan de nodige technische voorzieningen zoals stopcontacten, verlichting, wifi, etc.

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons