Project Description

Uitnodigend terras als verlengde van de woning te Zwevegem (Ontwerpfase)

Een terras om met het hele gezin van te genieten

Niets leukers dan samen genieten, toch? Dit is alvast de filosofie van onze klant. Het gezin hecht veel belang aan samenzijn en dat merk je in het design van hun woning. De ene ruimte vloeit naadloos over in de andere, waardoor hun huis aanvoelt als een mooi geheel. De tuin leek hier echter nog wat buiten te vallen en daarmee gingen wij aan de slag.

Buitenruimte als verlengde van je woning

Onze klant droomt van een gezellig terras met als eyecatcher een prachtige ingebouwde jacuzzi. Een belangrijke eis hierbij was dat de tuin geïntegreerd zou worden in de rest van de woning. We kozen daarom voor grote nieuwe schuiframen waardoor heel wat natuurlijk licht naar binnen komt. In de zomer kunnen ze zelfs volledig opengezet worden. Zo maakt het terras écht deel uit van de leefruimte.

2 stijlen, 2 ontwerpen

We maakten twee verschillende ontwerpen voor het terras die allebei goed passen bij de moderne stijl van het gezin. Voor het ene ontwerp gebruiken we warme kleuren zoals lichte houttinten en een witte design loungezetel in Scandinavische stijl. Hierbij kan je van het terras naar de tuin via een smalle trap.

Bij het andere ontwerp kiezen we voor antracietgrijs in combinatie met een witte strakke zitbank. Het terras wordt hierbij verbonden met de tuin via brede trappen over de volledige breedte. Zo vormen de tuin, het terras en de woning, zowel binnen als buiten, een mooi geheel. Welk ontwerp het gezin ook kiest, wij zijn er alvast van overtuigd dat ze het hele jaar kunnen genieten van een mooi terras.

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons