Project Description

Outdoorwoning te Ledegem

Een poolhouse met heerlijke loungeruimte

Een poolhouse waarin je heerlijk kan ontspannen? Daar droomde onze klant van! Zij klopten bij ons aan toen de eerste plannen voor hun project reeds gemaakt waren. Hoe het er dan precies moest uitzien? Daarvoor kwamen wij in het spel.

1 poolhouse, 3 zones

Een poolhouse, dat is toch het huisje naast het zwembad? Think again! Voor onze klant moest dit vooral een fijne belevingsplek worden waar je zowel winter als zomer ultiem tot rust kan komen. Daarom kozen zij ervoor om het zwembad binnen te plaatsen.

Nagenieten van een frisse duik kan in een gezellige loungehoek. Deze bestaat uit een hoeksalon met een bargedeelte. Als kers op de taart is hier ook een gezellig haardvuur in verwerkt, zalig op knusse winteravonden. Om een outdoorgevoel naar binnen te brengen, bestaan de twee buitenwanden volledig uit glas.

Vanuit de loungeruimte wandel je door naar de sauna met luxueuze inloopdouche. De douche krijgt een accentwand in ‘oxidated green ‘met strakke zwarte kranen.

Zachte kleuren en sfeerlicht voor een relaxte uitstraling

Het kleurgebruik en de materiaalkeuze werden aangepast aan de ontspannen sfeer die de poolhouse moet uitstralen. We kozen daarom voor verschillende groentinten in combinatie met hout, metalgold, zwart en zachtgrijs. De lichtgrijze vloer wordt doorgetrokken doorheen het hele gebouw en zorgt zo voor eenheid. Tot slot zorgt de juiste sfeerverlichting voor de perfecte ontspanning na een lange werkdag.

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons