Project Description

Slaapcomfort Gheeraert Outdoor

Gheeraert Slaapcomfort in de spotlight

Gheeraert Slaapcomfort is de expert bij uitstek voor jouw slaap en dat voel je meteen wanneer je de toonzaal binnenwandelt. Het interieur ademt een fijne en ontspannen sfeer, maar jammer genoeg was deze nog niet voelbaar tot buiten. Onze uitdaging? De inkomhal, gevel en parking voorzien van diezelfde relaxte uitstraling zodat de klant meteen uitgenodigd wordt om naar binnen te gaan. De eerste indruk is immers alles, toch?

Gezellige verlichting en een ‘sneak peek’ van het interieur

Dankzij het juiste kleurgebruik, structuren en slimme verlichting heeft de showroom een warme sfeer. Dit gevoel brachten we naar buiten door de gevel niet alleen te voorzien van het logo, maar ook van een grote fotobanner met interieurbeelden. Daarnaast zorgt het indirecte licht achter het logo voor rust en gezelligheid.

Rustige kleuren en natuurlijke materialen voor een harmonieuze sfeer

Voor de inkomhal zelf kozen we voor zachte en natuurlijke kleuren. Er werd gewerkt met een mix van antracietgrijs, wat perfect aansluit bij het gebouw. Om ook een meer dynamische toets in het geheel te brengen, werd dit aangevuld met pendelarmaturen en hangende cirkels van gemummificeerd mos. Voor de gevel gingen we voor een houten bekleding die bijdraagt aan een warm welkom.

Kurt Gheeraert en Barbara Vandenborre over de samenwerking:

We kregen vaak de opmerking van klanten dat ze verbaasd waren over de ontspannen sfeer en gezelligheid eens ze onze showroom binnen kwamen. De outdoor van onze zaak straalde dit niet uit. Dit laten matchen, samen met meer visibiliteit vanop straat, was onze vraag aan De Interieurdokter.
We hadden reeds indoor ervaringen met Hilde en op basis van deze ervaringen hadden we 100% vertrouwen dat ook de outdoor onder handen zou gepakt worden, volledig naar ons goesting.
Door het herinrichten van de gevel met houtbekleding, nieuwe banners, een groot lichtgevend logo en de passende verlichting kregen we de visibiliteit én de warme uitstraling die we hadden gevraagd. De inkomhal onderging bovendien een échte metamorfose, met veel groen, unieke moscirkels en sfeerverlichting.
We hebben nu een echte match met het interieur van de showroom. Een meer dan geslaagd outdoorproject !!

Onze honger was echter nog niet gestild…
De stijl van de showroom zat naar onze mening goed, maar we wilden het graag luchtiger, lichter, minder druk en hedendaagser. Het personaliseren van bedtextiel en lifestyle producten mochten meer tot hun recht komen. Er mocht gewerkt worden aan nég meer beleving.
Het is een échte gave hoe Hilde en Tessa aanvoelen wat de stijl van de klant is. Er wordt geholpen bij het maken van keuzes, deadlines worden in de gaten gehouden, de communicatie is heel duidelijk en correct.
Terwijl aanpassingswerken vaak de nodige stress en spanningen met zich meebrengen, hebben we daar in een samenwerking met De Interieurdokter geen last van.
Onze huisstijl loopt nu mooi door van buiten naar binnen en omgekeerd. Voor ons is het alvast heel fijn vertoeven in onze showroom.
De vele positieve reacties van klanten en leveranciers sluiten aan bij onze beleving. Hierdoor kunnen we enkel maar besluiten dat ook deze realisatie een prachtproject is! Niks dan lof voor deze dames !

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons