Project Description

Slaapcomfort Gheeraert

Een aangename winkelervaring boordevol beleving

Slaapcomfort Gheeraert hecht erg veel belang aan een aangename winkelervaring voor hun klanten. Voor de uitstraling van hun winkel streefden ze dan ook naar rust, harmonie en een open sfeer. Toch bleven de eigenaars steeds op zoek gaan naar manieren om de winkel net dat beetje fijner te maken. Recent mochten we daarom het exterieur en de inkomhal aanpakken. Nu was het de beurt aan het onthaal en de besprekingszone. Onze opdracht? Meer eenheid creëren met het exterieur, nog meer beleving stoppen in de shopervaring en bijdragen aan een sfeer waarin iedereen zich meteen welkom voelt.

Een duidelijk plan op maat

Onze klant wilde de lifestyle en maatwerkproducten wat meer in de verf zetten. Daarnaast zochten ze een leuke en overzichtelijke manier om bedlinnen, dekbedden, kussen etc. te presenteren. Wij gingen aan de slag met maatwerkkasten met strategisch verwerkte verlichting. Op de kasten zelf werken we met strakke zwarte letters om aan te geven welke producten je daar vindt. Zo kunnen de juiste accenten gelegd worden en vindt de klant meteen wat hij zoekt. Daarnaast plaatsten we enkele ronde tafeltjes waaraan de klanten even tot rust kunnen komen of kunnen bespreken wat ze nodig hebben.

Rustige en warme materialen voor een ontspannen sfeer

Voor dit project werkten we voornamelijk met een lichte houtlook. Niet alleen zorgt dit voor eenheid met het hout aan de inkom, ook straalt het rust en gezelligheid uit. De toevoeging van de strakke zwarte letters, de witte muren en enkele witte kasten houden het design op hun beurt fris en modern. Om het geheel wat meer dynamiek te geven, voegden we enkele zachte kleuren toe door te werken met plantjes en stoelen en tapijten in verschillende blauw- en grijstinten.

Kurt Gheeraert en Barbara Vandenborre over de samenwerking:

We kregen vaak de opmerking van klanten dat ze verbaasd waren over de ontspannen sfeer en gezelligheid eens ze onze showroom binnen kwamen. De outdoor van onze zaak straalde dit niet uit. Dit laten matchen, samen met meer visibiliteit vanop straat, was onze vraag aan De Interieurdokter.
We hadden reeds indoor ervaringen met Hilde en op basis van deze ervaringen hadden we 100% vertrouwen dat ook de outdoor onder handen zou gepakt worden, volledig naar ons goesting.
Door het herinrichten van de gevel met houtbekleding, nieuwe banners, een groot lichtgevend logo en de passende verlichting kregen we de visibiliteit én de warme uitstraling die we hadden gevraagd. De inkomhal onderging bovendien een échte metamorfose, met veel groen, unieke moscirkels en sfeerverlichting.
We hebben nu een echte match met het interieur van de showroom. Een meer dan geslaagd outdoorproject !!

Onze honger was echter nog niet gestild…
De stijl van de showroom zat naar onze mening goed, maar we wilden het graag luchtiger, lichter, minder druk en hedendaagser. Het personaliseren van bedtextiel en lifestyle producten mochten meer tot hun recht komen. Er mocht gewerkt worden aan nég meer beleving.
Het is een échte gave hoe Hilde en Tessa aanvoelen wat de stijl van de klant is. Er wordt geholpen bij het maken van keuzes, deadlines worden in de gaten gehouden, de communicatie is heel duidelijk en correct.
Terwijl aanpassingswerken vaak de nodige stress en spanningen met zich meebrengen, hebben we daar in een samenwerking met De Interieurdokter geen last van.
Onze huisstijl loopt nu mooi door van buiten naar binnen en omgekeerd. Voor ons is het alvast heel fijn vertoeven in onze showroom.
De vele positieve reacties van klanten en leveranciers sluiten aan bij onze beleving. Hierdoor kunnen we enkel maar besluiten dat ook deze realisatie een prachtproject is! Niks dan lof voor deze dames !

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons