Project Description

Facelift volledige woning in Bredene

Een totaalproject met oog voor duurzaamheid en innovatie

Onze klant woonde al enkele jaren in zijn woning in Bredene en wilde de verschillende ruimtes graag van een facelift voorzien. Wij werden ingeschakeld om de woning, zowel op esthetisch als op technisch vlak aan te pakken. Samen maakten we een plan waarbij duurzaamheid, licht en kleur belangrijk zijn.

Een kleurrijke keuken en een lichte leefruimte met boekenwand

De keuken is voor veel gezinnen het kloppend hart van de woning. Onze klant vond het dan ook erg belangrijk dat deze ruimte gezelligheid uitstraalt en dat hier voldoende plek is om samen te zijn. We kozen voor een petrolblauwe keuken met een eiland om genoeg berg- en werkruimte te garanderen. Het speelse motief van de vloertegels draagt op zijn beurt bij aan de vrolijke sfeer die het gezin wil creëren. Om ervoor te zorgen dat iedereen er tijdens het koken bij kan komen zitten, lieten we de keuken en eetkamer in elkaar doorlopen. Hier plaatsten we een grote tafel voor 6 personen. Tot slot zorgden we voor nieuwe, grotere ramen, want bij een vrolijke sfeer hoort immers het nodige daglicht!

Ook de leefruimte voorzagen we van een nieuw jasje. Niet alleen verhoogden we het wooncomfort door het toevoegen van vloerverwarming. Ook maakten we van de wand tussen de leefruimte en keuken een echte eyecatcher. We ontwierpen een boekenwand uit hout met zonnige gele accenten. Hierin werd ruimte voorzien om verschillende souvenirs van hun reizen uit te stallen. Daarnaast biedt deze wand ook extra bergruimte en een zitbank onder het raam.

Een handige wasruimte en een ruime, eigentijdse badkamer

We ontwikkelden voor de wasruimte een handige opstelling met heel wat hangruimte om het huishouden een stuk praktischer te laten verlopen.

Ook de badkamer werd aangepakt en kreeg een bad, inloopdouche, twee lavabo’s, toilet en voldoende bergruimte. We voorzagen een koppeling met de zonnepanelen om op een duurzame manier voor warm water te zorgen. Voor de look kozen we voor rust en natuurlijke materialen aangevuld met een vrolijke groene tegel.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons