Project Description

Badkamer Loft in Gent

Een prachtige badkamer waarin zelfzorg kinderspel wordt

De badkamer is voor onze klant een plek om tot rust te komen en even wat me-time in te lassen. De juiste uitstraling is hiervoor erg belangrijk en daarom werden wij ingeroepen. Ons doel? Een praktische badkamer met voldoende bergruimte én een heerlijk rustige sfeer.

Een praktische indeling met voldoende bergruimte

Kiezen is verliezen, daarom wilde onze klant graag zowel een ruime inloopdouche als een ligbad ter beschikking hebben. We voorzagen daarom een elegante regendouche met een strak opbouwrek in wit aluminium om de badkamerproducten in op te bergen. In het verlengde van het bad creëerden we een functionele zitbank. Erg handig om even je kledij op te leggen of je neer te zetten als je je nagels lakt.

Daarnaast kozen we voor een zwevend badkamermeubel met één ruime wasbak en daarboven een grote spiegel. Dit versterkt het gevoel van (adem)ruimte. Ook wilde onze klant graag voldoende bergruimte voor zijn was- en droogmachine, strijkplank, schoenen en poetsgerei. Hiervoor ontwierpen we een praktische ingebouwde wandkast die perfect aansluit bij de look van de rest van de badkamer.

Sereniteit als hoofdrolspeler

Voor het ontwerp kozen we voor een rustige en serene look. We maakten hiervoor gebruik van Mortex in een zachte greige kleur. Deze afwerking heeft als voordeel dat ze zowel kan gebruikt worden op de vloer als op de wanden, waardoor er een naadloos geheel gecreëerd wordt. Dit in combinatie met het hout van het badkamermeubel en de kasten zorgt voor een warme, natuurlijk uitstraling. Tot slot kozen we voor een strakke verlichting van ledlijnen die verwerkt zitten in de wand van de douche en de zone langs het bad. Dit maakt het gevoel van comfort en luxe helemaal compleet.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons