Project Description

Wandman in Anzegem

Een box-in-box kantoorruimte voor Wandman

Wandman is een echte superheld als het aankomt op de ontwikkeling en productie van een uniek wandensysteem voor standenbouw, events en tijdelijke interieurs. In hun nieuwe magazijn wil het bedrijf graag een aparte ‘box’ voorzien met een kleine keuken en ontvangstruimte, een vergaderzaal en kantoor. Hoe dit er moest uitzien? Daarvoor werd de interieurdokter ingeschakeld.

Een handige indeling op maat van het bedrijf

We verdeelden de box in drie ruimtes. Wanneer je binnenkomt, wandel je eerst een polyvalente ruimte in. Hier is een kleine kitchenette voorzien met een spoelbak, koffiezet, microgolfoven etc. Een gezellige tafel met stopcontacten biedt zitplaats aan vier personen. Ideaal om bijvoorbeeld gezellig te lunchen of bezoekers een koffie aan te bieden als ze even moeten wachten.

Vanuit de polyvalente ruimte kom je terecht in de vergaderruimte met een grote centrale tafel en een handig wandmeubel met opbergmogelijkheden. Hierachter ligt het kantoor met 5 werkplekken. De bureaus zijn van elkaar gescheiden met akoestische panelen zodat iedereen comfortabel kan werken. Daarnaast is er voor iedereen een persoonlijke, afsluitbare locker voorzien.

Aangename snufjes en een look die past bij de uitstraling van het bedrijf

Om goed te kunnen werken is een aangename omgeving erg belangrijk. De volledige ruimte is daarom voorzien van vloerverwarming en in de raamprofielen zijn ventilatieroosters geïnstalleerd. Ook andere praktische snufjes zoals slim geplaatste stopcontacten en raamverduistering werden in kaart gebracht.

Voor de inrichting van de ruimtes kozen we voor een strakke en tijdloze zwart-wit look met accenten in hout, zoals de vloeren, tafels en kastjes. Bij het binnenkomen zie je meteen een zwarte roomdivider met daarop het logo van Wandman. Ditzelfde logo zien we ook verwerkt in de scheidingsdeuren tussen de verschillende ruimtes, wat voor een fijn lichtspel zorgt.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons