Project Description

Hilma

De voorgevel in een nieuw jasje

Hilma is al 40 jaar de specialist bij uitstek voor al je horeca- en projectmeubilair. Alles is op maat gemaakt en ook voor persoonlijk advies ben je bij hen aan het juiste adres. Hun gevel had echter niet de uitstraling die bij het bedrijf past. Onze uitdaging? De ingang van de showroom op een stijlvolle manier in de verf zetten. Hiervoor maakten we twee verschillende ontwerpen waaruit de klant kan kiezen.

Ontwerp 1 : Materiaalkeuze cortensteel

Voor het eerste ontwerp wordt de gevel in een antracietgrijs jasje gestoken. Zo vormt hij één mooi geheel. Boven de ingang komt het logo in reliëfletters met een cortensteel look. Ditzelfde materiaal wordt gebruikt voor een horizontale strook over de volledige breedte van het gebouw. De baseline van Hilma wordt ter hoogte van hun etalage geplaatst, gevolgd door een verticale lijn die de ingang van de showroom aanduidt. Om de inkom extra te benadrukken, worden er ledlijnen in het logo verwerkt. Zo valt de ingang niet alleen extra op, maar krijgt hij ‘s avonds ook een mooie gloed!

Ontwerp 2 : Materiaalkeuze houtenlattenstructuur

Ook in het tweede ontwerp valt de keuze op antracietgrijs. De reliëfletters worden hier verwerkt in het horizontale houten lijnenspel om weer een mooi geheel te maken van het gebouw. Enkel aan de inkom worden de horizontale lijnen gebroken door verticale lijnen om de ingang te verduidelijken.

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons