Project Description

Outdoor privéwoning te Beveren-Leie

De woning krijgt een facelift over alle niveau’s

Een facelift voor je woning, daar mogen de gevel en buitenruimte niet aan ontbreken, toch? Daarom vroeg onze klant ons om een plan uit te werken voor het exterieur van zijn woning. Onze uitdaging? De perfecte balans creëren tussen de authentieke elementen van de woning en een modern strak design.

De gevel, het visitekaartje van je woning

Onze klant woont in een prachtige authentieke woning met grote ramen. Een van de grootste troeven is de hoeveelheid natuurlijke lichtinval. We kozen daarom voor een strak en open design voor de voordeur en ramen in antraciet grijs. Deze moderne stijl wordt gecombineerd met hout voor de nieuwe garagepoorten en aanpalende tuinomheining. Het resultaat? Een strakke en moderne look zonder de authenticiteit van de woning te verliezen.

Indoor wordt outdoor

Met een overvloed van natuurlijk licht wordt de tuin naar binnen getrokken via de grote schuiframen aan de living en de leefkeuken. Hierdoor blijf je steeds in connectie met wat zich buiten afspeelt in de prachtig vernieuwde tuin met zwembad en poolhouse.

Voor de materiaalkeuze bleven we trouw aan de reeds gekozen look van het huis. We kozen daarom resoluut voor hout gecombineerd met een krachtige betonlook. Clean, praktisch en met de nodige authentieke charme, net als de rest van de woning.

Realisaties

Bekijk alle realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons