Project Description

Update van landschapsbureau bij The TEN Group

Over de realisatie

The TEN group werd dit jaar in 4 businessunits opgedeeld en dit moest vertaald worden naar de huidige kantoren.
Er werd een inventaris opgemaakt van het bestaande meubilair en er werd gedacht aan de positionering van alle medewerkers.
We maakten een toffe coffeecorner en we zorgden voor een grote meetingtafel voor overleg en brainstormsessies. Tevens kan hier ook ’s middags aan geluncht worden.

Er was natuurlijk ook aandacht voor de twee belangrijke pijlers in een kantoor, namelijk de ergonomie en de akoestiek. Er werden zit-sta-bureaus en akoestische panelen in de huisstijlkleuren van de businessunits voorzien.
De logo’s werden in de inkomhal verwerkt zodat klanten in één oogopslag de nieuwe indeling begrijpen.
Ook de coffeecorner werd in dezelfde kleurenmix voorzien met poefs, fauteuils enzovoort.

Andere realisaties

Loft in Ardooie2021-07-05T12:56:29+00:00
Interieur-Ardooie
Benoit Security Waregem en Knokke2021-04-26T10:25:32+00:00
Benoit-Security-Interieur
Leefruimte te Destelbergen2021-04-26T10:03:19+00:00
Interieur-leefruimte-Destelbergen
Polyvalente ruimte voor Small change2021-04-22T07:48:27+00:00
smallchange-interieurdokter
Lounge ruimte in woning2021-04-20T07:50:39+00:00

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer mij