Project Description

DBS Office supplies / Loff maatkantoren

Over de realisatie

DBS Office supplies was op zoek naar een nieuwe kijk op de invulling van hun kantoorruimten. Met het bedrijf “LOFF maatkantoren“, die welzijn op het werk promoot; moest deze gedachtegang doorheen het kantoor merkbaar aanwezig zijn.

Er werd gekozen voor een open werkvloer met een clean desk principe, zonder een overdaad aan afgebakende zones. De verschillende diensten zitten gegroepeerd per werkstation, waar ze de nodige opbergkasten en technische benodigdheden (printer, telefoon, …) bij de hand hebben.

De centrale focusruimte biedt de medewerkers enerzijds de gelegenheid om met elkaar in overleg te gaan, anderzijds kunnen ze zelfstandig en ongestoord aan een project werken.

Het bureel van de zaakvoerster werd tweedelig ingericht. Enerzijds als bureau-office met huiselijke twist, anderzijds als (informeel) overlegpunt voor (potentiële) klanten/leveranciers en medewerkers.
Dit vertaalde zich door het gebruik van warme materialen zoals hout, behangpapier, tapijt, mos en vilt.

De volledige werkplek werd zo optimaal mogelijk ingedeeld, waarbij de akoestiek en ergonomie belangrijke ijkpunten waren.

De doelstelling om hun klanten de optimale kantoorbeleving te laten zien en voelen, is hierbij volledig geslaagd.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons