Project Description

Polyvalente ruimte voor Small change

Over de realisatie

Small change is actief in training en coaching. Om optimaal te kunnen werken zocht onze klant een ruimte die volledig aansloot bij de verschillende behoeftes die hierbij komen kijken. Daarom gingen we aan de slag om een ruimte te bouwen die zowel handig is voor groepen als voor individuele gesprekken en die gezelligheid én professionaliteit uitstraalt.

Een multifunctionele ruimte voor groepen én individuele begeleiding

Voor Small Change was het belangrijk om een ruimte te hebben waar je makkelijk en in alle rust en privacy one on one coaching sessies kan geven. Daarnaast moest er plek zijn voor meetings tot 10 personen. Ook een gezellige werkplek en een koffiecorner mochten niet ontbreken.

De grootste uitdagingen voor dit project waren privacy en flexibiliteit. Het deel van de ruimte voor de coachingsessies moest geborgenheid en privacy uitstralen, maar de kamer moest ook makkelijk in zijn geheel te gebruiken zijn als er een grote meeting plaatsvond. Ook akoestiek was een belangrijk aandachtspunt om meetings met meerdere personen aangenaam te laten verlopen.

Flexibiliteit, een goede akoestiek en een professionele uitstraling die aansluit bij de huisstijl

We kozen in deze ruimte voor een industriële look met een warme twist waarbij we ons lieten inspireren door de kleuren en vormen van de huisstijl van Small Change.

Voor de individuele coaching sessies creëerden we vooraan een zone die door 2 room dividers in hout en staal afgescheiden wordt. Deze kunnen makkelijk tegen de wanden geplaatst worden zodat je de hele ruimte kan gebruiken.

Het centrale gedeelte werd voorzien van een zwarte uitschuifbare tafel waaraan kleurige stoelen geplaatst werden in het thema van de huisstijl.

De koffiecorner kreeg een plek achteraan in de ruimte. Hier werd ook bergruimte voorzien voor extra materiaal.

De akoestiek werd aangepakt aan de hand van een soepele vloerbekleding in houtlook met een akoestische ondermat. Aan het plafond werkten we met een echopanel waarin we de verlichting en het logo verwerkten.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons