Project Description

Globius in Oudenaarde

Over de realisatie

Globius in Oudenaarde is een industrieel bedrijf gespecialiseerd in tape en packaging. Onze hulp werd ingeroepen voor de inrichting van hun bureauruimte naast de ateliers en voor het creëren van een fijne plek waar ze klanten en leveranciers kunnen ontvangen.

De bureauruimte was reeds voorzien van meubels in lichte eik. Onze taak hier bestond er dan ook vooral uit om te zorgen voor een betere akoestiek en wat meer branding en uitstraling. Naast de kantoren lag een ruimte die nog niet ingericht was en waar wij mee aan de slag konden gaan. Concreet wilde de klant in deze ruimte de volgende elementen terugzien:

  • Een fijne plek om klanten en leveranciers te ontvangen
  • Een gezellige koffiecorner
  • Een zone om werk te doen dat wat meer focus vraagt
  • De mogelijkheid om een overlegmoment te creëren

Een multifunctionele ruimte in de Globius huisstijl

Voor de bureauruimte gingen we aan de slag met akoestische materialen op de wanden zodat de klant in alle rust kon werken. Om de huisstijl van Globius door te trekken kozen we voor frisgroene bureaustoelen. Dit zorgt niet alleen voor een persoonlijke toets, maar ook voor meer kleur en energie in de kamer.

Ook in de extra ruimte plaatsten we akoestisch materiaal op de vloer en de wanden. Om gezelligheid te creëren voorzagen we een toffe zitbank met poefs en een tapijt. Hiervoor kozen we uiteraard voor kleuren in de huisstijl van Globius. Een van de troeven van deze ruimte is dat je van hieruit recht in het atelier kan kijken. Hier gingen we mee aan de slag door een occulus in hout aan het raam te plaatsen met een kleine koffiecorner met twee halfhoge stoelen voor een overlegmoment.

Ook de buitenkant van de kantoren werd in dezelfde huisstijlkleuren geverfd zodat de branding ook van in het atelier duidelijk zichtbaar werd.

Na de make-over van de ruimtes kon onze klant genieten van de nodige functionaliteiten in setting die professionaliteit uitstraalt en mooi aansluit bij zijn branding.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons