Project Description

Leefruimte te Ronse

Over de realisatie

De vraag was hier om de leefruimte functioneler te maken alsook een mooi samenhangend geheel. De stijlkeuze is hier strak landelijk.

Ook in dit project was het de bedoeling om bestaande elementen te behouden in de ruimte nl  de vloer, de keuken en witte loungezetel. Er werd gevraagd om de een haardwand te voorzien, waarin TV geïntegreerd werd maar ook functionele berging. In de keuken werd het bargedeelte nu niet benut en was te open naar de leefruimte.

Adhv van deze input werd een haardwand gemaakt die grotendeels gesloten is maar met een tof lijnenspel werd dit optisch luchtiger gemaakt. Onderaan werd een ladenzone gecreëerd over gans de wand maar die ook functioneel is als zitruimte.

De keuken werd meer dichtgemaakt door een dubbele schuifkast te maken op de vrije muur en ook kasten onder het barblad. Een breed houten tafelblad creëert een mooie verbinding met de ladenkast aan de haard/TV wand.

De grote witte loungezetel komt meer tot zijn recht door de muur erachter volledig in grege behangprint te steken en die loopt door naar de keuken . Dit geeft de ruimte diepte alsook verbind deze met elkaar.

In de hal werd een hangmeubel gemaakt als vestiaire in hetzelfde materiaal als de materialen in de leefruimte.

Frederik Delfosse over de samenwerking:

Hilde De Rore slaagt er na een intakegesprek in om jouw huisstijl en noden te bepalen en samen te stellen. Op basis van een goed uitgewerkt 3D-plan en stappenplan werd de volledige installatie van de wandkasten, keukenkasten, bijkomend materiaal (stoelen en tafels) op 1 dag geleverd en geïnstalleerd. Hilde werkt met iedereen samen, zo coördineerde ze de installatie van de wandkast en open haard vlekkeloos en het eindresultaat mag gezien worden.

Realisaties

Vragen?

Vragen over deze realisatie of algemeen? Neem gerust contact op!

Contacteer ons